corona

CORONAMAATREGELEN OP DE ZEESCOUTSBASIS

Beste leden, leiding, ouders, sympathysanten,


Heden worden overal specifieke maatregelen genomen om te voldoen aan de verplichtingen die de overheid oplegt in de huidige situatie omtrent COVID-19. Zoals jullie afgelopen maanden al konden merken, heeft ook onze zeescouts hieraan gewerkt.


Nu we eindelijk weer onze terreinen mogen beschikbaar stellen voor de scoutsactiviteiten, vragen wij aan iedereen om volgende maatregelen met respect op te volgen. Zo maken we er samen een fijne scoutsdag van voor jong en oud!


Bij tegenstrijdige informatie tussen verschillende kanalen is dit de master die telt.

Bezorg input, vragen, voorstellen tot wijziging van deze pagina aan benjamin@zasantwerpen.be en/of marc@zasantwerpen.be


UPDATE! : Het ouderlokaal zal op 11 & 18 oktober GESLOTEN zijn!Het bestuur van de Koninklijke Vereniging der Baden-Powell Zeescouts van Antwerpen.De Maatregelen:


Kinderen naar de scouts brengen of ophalen

Opening en sluitingen van de scouts gebeuren gespreid over het scoutsterrein.


Groep 1: aan hun lokalen voor project '70

Groep 2: op het grasveld aan de vlaggenmast

Groep 9: voor hun lokalen, zoals altijd

Groep 13: op het basketbalveld/handbalveldDe ouders mogen dus het terrein betreden en op een veilige afstand van de tak en van elkaar, de opening- en sluitingformatie bijwonen. De leiding zal de kinderen dus niet meer opwachten aan de poorten!


Mondmaskerplicht

Iedereen vanaf 12 jaar die onze terreinen betreedt, is verplicht een mondmasker te dragen en een veilige afstand te houden van anderen.


Het ouderlokaal

Om aan de geldende maatregelen te voldoen, organiseren we het ouderlokaal (ook gekend als de kantine) in de feestzaal Pier165. De extra maatregelen wat afstand, looprichting en handen ontsmetten betreft, kan je aan de ingang vinden. Iedereen is hier van harte welkom!

Powered by Jasper Roberts - Blog

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren